РБ Лайпциг и Манчестър Сити играят при резултат 0:1 в пореден

...
РБ Лайпциг и Манчестър Сити играят при резултат 0:1 в пореден
Коментари Харесай

НА ЖИВО: РБ Лайпциг - Манчестър Сити 0:1, огромен пропуск на домакините

РБ Лайпциг и Манчестър Сити играят при резултат 0:1 в следващ осминафинален конфликт от Шампионската лига. Рияд Марез означи в 27-а минута.

Гостите започнаха по-агресивно и в 14-а минута Рубен Диаш стреля тъкмо, само че в право в ръцете на Бласвич. В идващите минути последваха и удари на Марез и Родри, които бяха неточни, само че хората на Марко Розе въобще не успяваха да задържат топката. 

Логичното се случи в 27-а минута. След неточност при разиграването на Лайпциг англичаните проведоха офанзива, а Марез се озова на стрелкова позиция и не елементарни на домакините за 1:0. 

В 37-а минута Грийлиш още веднъж излезе на стрелкова позиция, само че този път стреля над вратата на Лайпциг. 

В началото на втората част Лайпциг сподели повече храброст, само че в 50-а минута тя можеше да бъде осъдена. След открадната топка Гюндоган откри Марез към точката на дузпата, само че неговия удар беше блокиран току преди да навести мрежата на германците. 

Подобрението при " биковете " обаче беше очевидно и в 57-а минута резерваха Хенрикс се оказа на съвършена позиция в наказателното поле, само че не уцели вратата на Едерсон. 

Ето и двете 11-торки:

Република България Лайпциг: Бласвич, Клостерман, Орбан, Гвардиол, Халстенберг, Лаймер, Шлагер, Шобошлай, Форсберг, Вернер, Силва;

Манчестър Сити: Едерсон, Аке, Диас, Аканджи, Уокър, Гюндоган, Родри, Марез, Силва, Грийлиш, Халанд;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР